Nyitott Pince Napok

Ezüstérmes Fischer Parti Rozé

Kunyhó Hotel - hamarosan... 

Ismét aranyba öltözött a Fischer-parti rozé

A Cegléd és Vidéke Unghváry László Borrend immár XIX. alkalommal rendezte meg körzeti borversenyét.

Fischer-parti Rozé

A 2016-os évjárat az eddigi legjobb rozénk.
Kóstold meg Te is! 

A kétmotorosra mindig számíthatsz

Kétmotoros Rozé

Ha sok volt a stressz, vagy csak egy kis lazításra van szükséged, egyedül vagy egy jó társaságban. Vigyázat  nagyon könnyű rászokni!

Úgy néz ki, hogy Jól bírták a telet a szőlők

minden adott egy kiváló évjárathoz

Kis csúszással februárban kezdtük meg a metszést

Jól érzik magukat az angliai lakók

Bemutatkozik Katy és Perry

5 hónapja érkeztek a birtokra az Angliai Hereford mellől a Babydoll bárányok Katy és Perry. Az Olde English Southdown (ez a Babydoll sheep hivatalos megnevezése) fajtának tudomásunk szerint ők az első  magyarországi képviselői. A nagyközönség számára egyelőre  még nem láthatóak debütálásuk tavasszal várható.

EZÜSTÉRMES LETT AZ EXIDIUS

Nemzetközi borversenyen jártunk

A 2012-es évjáratú Exidius vörös házasítás Cabernet Sauvignon és Kékfrankos házasítása, melyet palackozás előtt 5hl-es és barique tölgyfahordókban érlelünk. 

SZÉPEN FEJLŐDIK AZ ÚJ TELEPÍTÉS

Idén már megkóstolhatjuk az első fürtöket

Emlékeznek még, pontosan másfél éve kezdődött a szőlőtelepítés. Köszönhetően a gondos kezek munkájának, már az idén megkóstolhatjuk az első fürtöket és jövőre már koccinthatunk az új szőlőn termett Sauvignon, Cabernet és Kékfrankos borokkal.

Két nemzetközi ezüst

Ismét díjazták rozé borainkat

Június 11-14. között került megrendezésre Magyarország legrangosabb és egyetlen akkreditált nemzetközi borversenye, a 16. VinAgora Nemzetközi Borverseny. A borverseny kiváló borait felvonultató VinAgora Borgálára június 27-én került sor.

Cserszegi fűszeres borunk aranyérmet nyert

Elhoztuk az aranyérmet Soltvadkertről

2015. április 24-én Soltvadkerten rendezték meg a XX. Cserszegi Fűszeres és IV. Irsai Olivér Országos Bor- és Párlatversenyt, melyre 17 borvidék pincészetei 113 bormintával és 18 pálinka mintával neveztek. Cserszegi fűszeres borunk arany érmet nyert.

Aranyérmes boraink

A Fisher parti rozé és a Kétmotoros aranyérmet szerzett

2015. április 21-22-én került sor a XVII. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny lebonyolítására. Magyarország harmadik legrangosabb bormustrájának számító versenyen a 2014-es évjáratú Kétmotoros Rozé, illetve a Fischer parti Rozé is ARANY érmet nyert.

Kóstolja meg házi meggy dzsemünket!

Újfehértói fürtös meggyből készült

A birtokon található meggyfák - javarészt Újfehértói fürtös fajta- termésének feldolgozásával készül. A meggyet kézzel gondosan válogatjuk, megmossuk, kimagozzuk, majd főzzük. Reggeli zabkásához, müzlihez, palacsintához, sütemények készítéséhez is remekül használható, de szerintünk a legjobb választás ha natúr joghurtot ízesítünk vele. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Korábbi híreink